Cyclefreak.nl
Weekendje Rammen 
Monday, May 31, 2010, 20:28 - Cycling, Personal
Afgelopen weekend stonden 3 dagen Pinkpop op het programma. Omdat het aan de kracht bergop nog een beetje ontbreekt wilde ik dit combineren met 3 dagen klimtraining (het campingleven trekt me niet zo). Uiteindelijk zijn dit maar 2 dagen trainen geworden, zullen we maar zeggen omdat het zondag regende (niet dat ik pijn in mijn benen had en ik het al lang prima vond). Afzien op de fiets en vervolgens nog 8 uur staan en lopen op een festivalterrein is toch niet de beste combinatie voor de benen, wel voor de geest!

Vrijdag 110km gemaakt met zo'n beetje alle klimmetjes rond 's Gravenvoeren (o.a. Waides) en Aubel, zaterdag 14 keer de Brakkeberg/Geulhemmerberg. Veel harder op de Brakkeberg dan een aantal jaar geleden ging ik niet (rond de 6min per rondje), maar ik had ook niks over. Ik kon wel constant rijden zonder al te veel pijn in de benen. Hopelijk nu na een weekje goede supercompensatie vol de Eddy Merckx in.

Pinkpop was verder weer als vanouds, al was het eten stukken beter dan de laatste keer (net als op bevrijdingsfestival in Zwolle). Vrijdag en zaterdag verder goed weer, zondag iets minder maar niet vervelend. Toppers waren voor mij Greenday (fan met het groene haar), Prodigy, Temper Trap, Pink (kabelshow) 2 many DJ's (dikke mix) maar bovenal RAMMSTEIN. De show van het Duitse genootschap was echt vreselijk aufregend. Hieronder de intro die ik mij tijdens de Eddy en Trois Ballons zal heugen (kijk rustig tot ongeveer 1:20min, spring daarna rond of zet het geluid uit). Waarschijnlijk zal ik er harder door gaan fietsen dan welke vorm van klimtraining dan ook.... waar is die iPod?!

Hieronder de kickoff van Rammstein, Pink en de 14 rondjes rammen op de Brakkeberg.






Comments 
Comments are not available for this entry.