Cyclefreak.nl
Clubkampioenschap  
Wednesday, May 27, 2009, 21:41 - Cycling
Clubkampioenschap geeft de normale zomeravondcompetitie op de Rielerenk van de club toch een extra tintje. Er zijn meer clubleden dan normaal, en er wordt af en toe meer gekeken en achter elkaar aangereden dan normaal, wat het gemiddelde een beetje drukt.

Ik besluit niet teveel te doen tot 40 van de 50 ronden voorbij zijn. Rond die tijd begint men ook vanaf de zijlijn tijden te roepen, dus blijkbaar is er een groepje vooruit. Samen met wat anderen wordt het gaatje dicht gereden.

Na het bijhalen rijd ik nog op kop en als ik omkijk of het peloton in mijn wiel zit blijk ik een gaatje te hebben. Iemand heeft zijn benen blijkbaar stilgehouden. Ik besluit door te rijden want onderhand zitten we op 5 ronden van het einde, dat is nog wel te doen. Er sluiten nog 2 renners aan, en samen rijden we door. Voor het einde halen we nog iemand in, die nog vooruit reed. Ik besluit dan maar alles te geven, immers ik lijk de enigste van de club te zijn. We blijven vooruit, en de andere sprinten nog. Ik wordt 4de.

Naderhand blijkt de renner die we nog bijhaalden ook een renner van club te zijn die ik niet herkende dankzij een ander tenue. Daar gaat mijn eerste plek. Toch niet ontevreden sta ik toch op het podiumpje als 2de. Ook weleens leuk.. :-)


Comments 
Comments are not available for this entry.