Cyclefreak.nl
Der Krieger und Die Kaiserin 
Saturday, March 27, 2004, 22:14
Der Krieger und Die Kaiserin

Vandaag zou ik misschien met de 'groep van Walstock' (zie ook post in het gastenboek, hehe) meegaan, om weer een beetje op snelheid te komen. Zoals collega Kevin al voelde aankomen ging dat feest niet door. Ik ben snot verkouden, en werd bovendien verleid door een aardige film gister op NED 3, van de VPRO uiteraard.

Der Krieger und Die Kaiserin, een redelijk gedateerde film (2000), maar daarom niet slecht. En toen was het dus 2uur 's nachts. Op zich nog wel haalbaar om dan om 830u op te staan, ware het niet dat ik meer wilde weten van de film, en dus nog tot 3u heb geinternet. Daar vond ik onder andere deze pagina, de homepage van de hoofdrolspeelster uit bovengenoemde film. Aardige website (het menutje daargelaten), die met de muziek uit de film je een beetje in de sfeer van de film brengt.

Kortom, ik ben niet gaan fietsen 's morgens met de walstockkers. Dat bleek een verstandige keuze, want tijdens het trainingsrondje in mijn uppie ('s middags), moest ik mij werkelijk pijn doen om vooruit te komen. Meteen de hele route maar ingekort, hopende dat het morgen beter zal gaan......

Comments 
Comments are not available for this entry.